Debtor Business Outsourcing staat voor energie en effect. Onze focus is Credit Management, onze outsourcing biedt dan ook precies dát waar organisaties naar op zoek zijn. Flexibiliteit, schaalbaarheid en een hands-on aanpak. Onze ervaren credit managers weten snel en efficiënt vorderingen om te zetten in cash. We hebben een geheel eigen, overtuigende aanpak. Innovatief en bewezen.

We halen de vorderingen binnen, rapporteren glashelder en overleggen efficiënt. U kunt specifieke stappen of onderdelen laten outsourcen, maar ook pakketten samenstellen of volledige trajecten onderbrengen bij onze specialisten. Het is ook mogelijk om tijdrovende (opstart)acties te bundelen en via Debtor Business uit te zetten. Of, onze kracht heel gericht op één bepaalde debiteurengroep loslaten.

 

Canva - Open Gray Cash Box Beside Scatterd Coins (1)
Canva - Laptop Computer on a Couch (1)

Onze debiteurenbenadering is perfect te schalen en te managen. Deze task force kan zich op bepaalde groepen richten of in specifieke fases ingezet worden. Maximaal werkkapitaal genereren is het doel en de drive.

  • Het incasseren van vorderingen.
  • Alle debiteurenacties.
  • Van order tot cash.

Debtor Business focust op outsourcing die soepel in te zetten is. Het resultaat van onze additionele kracht of van een voor u geselecteerde derde partij. Op ieder vlak en niveau. Nationaal en internationaal.

  • Credit Management Outsourcing.
  • Kredietinformatie en -onderzoek.
  • Incassobegeleiding.

U heeft met deze outsourcing flexibiliteit en een absolute no-nonsense benadering in huis. Of het nu gaat om het optuigen van een intensieve opstartronde, snelle gerichte acties of het regisseren van een derde partij. Het resultaat is voorspelbaar.

Graag meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!