Doelgerichte ondersteuning en oplossingen: de consultants van Debtor Business werken op een heldere en transparante manier voor u. In verschillende, afgebakende opdrachten en stadia of on-going voor een aantal uur per week of maand. Samen bepalen we de koers. En lossen we de belemmeringen met de juiste middelen op. Of het nu gaat om de keten, tijdelijk gebrek aan capaciteit of specialismen, processen en software, of om beperkingen van een team of op medewerkersniveau.

Het inrichten van het totale debiteurenproces in het Nederlands en Engels. Van de eerste aanmaning tot het eventueel gerechtelijk executietraject. En elk onderdeel afzonderlijk ervan.

Het implementeren en controleren van de Credit Management procedure (of een onderdeel ervan) in uw organisatie aan de hand van een, door ons geschreven, plan van aanpak.

Het adviseren en begeleiden bij het aangaan van overeenkomsten en algemene voorwaarden voor de verschillende landen. Daarbij rekening houdend met de verschillende risico’s die een land en/of uw product met zich mee brengen.

Het adviseren, schrijven en begeleiden van het debiteurenbeleid en de debiteurenprocedure, die per land wordt uitgezet, binnen uw organisatie. Ook hier wordt sterk gekeken naar risicobeperking per land en per product - zonder de commerciële doeleinden uit het oog te verliezen.

Debtor Business consultancy kan ook specifiek ingezet worden op een interne case. Bijvoorbeeld bij problemen op een afdeling of cluster. Of in relatie tot een bepaald debiteurenveld.

Consultants

Graag meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!